0
Puding Lapis de Coco

Ini adalah projek nak manghabiskan saki baki swiss roll dan susu cair lebihan daripada coffee cheese cake entri sebelum ni....maka terhasil lah puding lapis yang penuh dengan rasa lemak berkrim. Jenuh juga lah nak beri nama tapi bila lihat semua lapisan berasaskan coklat....datanglah idea dengan nama puding lapis de coco. Buat masa ni tak dapat nak share resepinya (eh...ada ke yang mintak...ntah-ntah aku je yang terperasan...hehehe....), nanti-nantilah sebab semuanya datang secara spontan olahan daripada beberapa resepi puding yang pernah dicuba. Jamu mata je lah dulu yer....

0 sweet comments: