0
Award daripada DDCT & Paty's Kitchen


Sebagai pembuka tirai untuk hari ini, saya nak gantungkan VVIP Gold Card daripada Che Ct Delima. Award ni sebagai penghargaan khas Ct untuk semua pengikut DDCT. Bukan senang tau nak milikki gold card bagi full-time housewife macam saya ni.....hanya orang bekerjaya yang punya gaji empat angka jer yang mampu punyainya. Tapi Che Ct dengan murah hati telah berikan kad emas istimewa ini pada semua pengikut setianya.....terima kasih banyak-banyak Che Ct. Sebenarnya  dah lama berangan nak bershopping barangan baking kat Bandung dengan Surabaya sana. Jadi bolehlah gunakan Gold Card ni untuk belanja sakan di sana.....cuma tak pasti pulak,  berapa limitnya kad ni Che Ct oiiii.....jangan nanti tengah syok nyopping kad habis limit .....parah......tapi harap-harap lepaslah.....hehehe.....




Sementara  'Sisterhood of the World Bloggers Award'  ni pula penghargaan daripada Paty's Kitchen untuk SSK......terima kasih banyak-banyak kak Paty.  Kalau pergi dapur dia.....uishh.....segala macam juadah tersedia menanti.....cuma antara rajin tak rajin jer kita nak mencuba. 


Pada kak Ct dan kak Paty , terima kasih atas kesudian anda berdua menghadiahkan award ini pada SSK. Dapur anda berdua adalah di antara dapur-dapur yang saya suka lawati  dan menjadi sumber inspirasi saya untuk meneruskan perjalanan blog SSK. Kepada anda yang masih belum melawat mereka , ada kelapangan sudi-sudi kan lah ke sana ya.....pasti anda juga akan turut teruja!




0 sweet comments: