6
Happy Birthday...


Today is my birthday...yang keberapa...ishhh...biarlah rahsia. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah kerana Dia masih memberi peluang untuk saya bernafas di muka bumi ini. Walaupun tiada sebarang ucapan daripada insan tersayang...tapi saya masih ada Allah yang masih sayangkan diri ini. Sedih memang sedih, tapi nak buat macam mana kan takkan nak paksa orang lain ucapkan kita sedangkan ucapan yang lahir dari bibir mereka tak ikhlas. Jadi sebagai mengubati duka biarlah bunga ros yang terselit ucapan 'Happy Birthday' di atas tu saya hadiahkan pada diri sendiri. Sepanjang hidup ini bermacam pengalaman suka duka pahit manis kehidupan telah ditempuhi...Semoga Allah memurahkan rezeki, dipanjangkan usia, dipermudahkan perjalanan kehidupan di dunia dan di akhirat serta diberikan kekuatan oleh-Nya menepis segala onak duri yang mendatang...Insyaallah...Amin..






6 sweet comments:

ilahjy said...

selamat hari lahir ya..semoga bahagia dan sihat bersama keluarga.. umur? biarlah rahsia..teringat lagu siti sedap lagu tuu.. buat kek berapa tingkat hari ni? nanti masuk dlm dapo ya.. kak ilah tungguuu

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...

selamat hari lahir ya..walau pun di alam maya ajer..saya doakan kebahagiaan dan kesejahteraan...

Nieza said...

Happy birthday kak...semoga dimurahkan rezeki selalu dan dirahmati Allah selalu...jangan sedih-sedih yer...semua org diberi ujian dan dugaan dlm kehidupan...cuma kuat ngan tak saja utk hadapinya..insyaAllah saya doakan yg terbaik utk akak dan keluarga...:)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

selamhappy belated birthday..kek x de ke?

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Happy belated birthday. Kak baru tahu ari ni. Ada problem sedikit dengan blog Kak so susah nak acess. HAPPY BIRTHDAY SEMOGA PANJANG UMUR MURAH REZEKI YA

Iza Akma said...

Terima kasih buat semua teman yg sudi menghulurkan ucapan hari ulangtahun kelahiran buat saya..semoga Allah memberi segala yang terbaik buat kalian..Sesungguhnya kalian semua adalah yang sebenarnya teman...