4
Card From Dear Friends Nieza & Mas

Dah selesai gantung award....ni nak gantung kad pula. Saya tumpang gembira tengok teman-teman blogger meraikan sempena setahun usia blog mereka.

Melalui n3 edisi khas ini, SSK mengucapkan tahniah dan 'HAPPY 1st BLOG ANNIVERSARY'
buat Nieza @ Our Journey Begins dan Mas @ Duniaku.
Kebetulan pula tarikh kelahiran blog mereka berdua hampir-hampir sama....selang beberapa hari je.

Semoga Journey Our Begins dan Duniaku akan terus sukses, lebih bersinar dan semakin meletup dengan perkongsian resepi-resepi yang lebih hebat.





Semoga persahabatan di alam maya ini dapat mengeratkan lagi ukhwah sesama kita...InsyaAllah...




4 sweet comments:

Nieza said...

wahhhh akak dah gantung poskad dah...terima kasih atas doa akak dan sudi gantng poskad ni..seronok dapat kenal akak dialam maya ni semoga perkenalan kita dirahmati Allah selalu...btw happy blogging..:)

Mas said...

maceh kak sudi ambik bunga tu....
suka mas..he..he..
maceh juga atas ucapan tu....sayangg..akak...

Iza Akma said...

Nieza,

akak mmg suka bab gantung menggantung ni nieza..nak2 award dan poskad tu cantik2..lg suka..hehe..
akak juga seronok dapat berkenalan dgn nieza walau hanya di alam maya..
moga berterusan..insyaAllah..Amin

Iza Akma said...

Mas,
sama2 mas..cantik kad..
saling sokong menyokong sesama kita...tumpang gembira..apa salahnya
sayang juga..