6
TERIMA KASIH AROMA FEBRUARI 2014....



السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة  |
 Salam Sejahtera


Yang dinanti dah tiba. Genap 3 tahun Aroma di pasaran kini Majalah Aroma tampil berwajah baru. Inilah dia Majalah Aroma Edisi Februari 2014 yang baru keluar dan telah pun berada di pasaran.




Hari ni saya sekadar berkongsi berita gembira bila hasil masakan yang telah saya cuba selama ini telah terpilih untuk dikongsikan dalam Majalah Aroma bagi keluaran Feb'14 ini. Rasa sangat terharu dan bersyukur di atas peluang yang diberikan oleh Aroma. Peluang yang amat saya hargai terutamanya Singgahsana Kitchen. Macam-macam perasaan dirasa bila pertama kalinya saya dihubungi oleh wakil media Majalah Aroma, En Faris Elazhar melalui email pada pertengahan December lalu. En Faris meminta saya untuk berkongsi beberapa menu masakan berserta gambar untuk dimasukkan ke dalam Majalah Aroma.

Ingatkan mudah masuk majalah rupanya ada homework yang perlu dibuat. Ambil masa jugaklah untuk kumpulkan resipi-resipi, selongkar balik gambar-gambar dalam folder..... tak cukup dengan itu kena buat karangan lagi. Saya anggapkan ianya rezeki 2014 yang sekaligus juga merupakan hadiah for my birthday next month. Kata orang rezeki jangan ditolak sebab kita tak tahu mungkin peluang yang datang itu cuma sekali. Jadi saya lakukan semua itu dengan senang hati dan syukur dapat dibereskan.



Alhamdulillah.....
Inilah 13 resepi yang tersiar dalam Majalah Aroma bagi edisi Feb'14 ini khas untuk tatapan semua pembaca Aroma. Kesemua resepi dah pernah saya kongsikan di dapur maya ini kecuali 5 resepi yang masih belum saya publish lagi.










Jutaan terima kasih sekali lagi buat Majalah Aroma kerana sudi melamar Blog SSK. Terima kasih juga pada semua team work Majalah Aroma yang terlibat dalam pembikinan terutama sekali kepada Editor majalah Aroma Puan Siti Dimiati dan juga En. Faris Elazhar yang sudi memberikan peluang, ruang dan kepercayaan kepada saya untuk menyumbangkan resepi buat tatapan pembaca majalah Aroma. Harapan saya walaupun masih baru di pasaran, Majalah Aroma akan terus bersaing berkembang maju seiring dengan lambakan majalah-majalah lain yang terlebih dulu dikenali. Akan terus mendapat tempat di hati pembaca dan membuka dimensi baru dalam perkongsian pelbagai menu yang mampu menambat selera dan citarasa pembaca.

Jangan lupa dapatkan AROMA FEBRUARI di pasaran sekarang dengan wajah baru!




6 sweet comments:

Gee® said...

Tahniah Iza... k.gee nk try talam pulut hitam tu...nmpk sedap

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH KAK!

Umie Jazz said...

Tahniah Iza..hadiah arijadi tu...=)

IZA AKMA said...

@Gee®
Mekasih. Silalah try talam tu K.Gee... mmg sedap, terasa lemak2 pulut hitam... bila makan kue ni rasa macam kita sedang makan bubur pulut hitam giteww.

IZA AKMA said...

@Khai♥Rin : anies
Thanks Anies...

IZA AKMA said...

@Umie Jazz
Mekasih Umie Jazz... camtu ler nampaknya... dah kebetulan :)