2
TERIMA KASIH SAJI... EDISI RAMADAN JULAI 2015


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة  |  Salam Sejahtera



Ada cerita di sebalik rezeki tak terjangka ini. Nak dijadikan cerita, pertengahan April lalu buka email selepas dua bulan tak buka. Dalam banyak-banyak email, mata terpandang pada satu email yang menarik minat saya untuk baca seterusnya. Berdebar jugak hati masa tu walaupun ini bukan kali pertama terima email seperti itu. Lihat pada nama sender dan isi kandungan buatkan saya rasa gembira ada terharu pun ada. Lihat pula tarikh.....alamak dah terlepas dua bulan rupanya. Lepas fikir sejenak, tanpa meletakkan harapan yang tinggi saya reply menyatakan yang saya terima pelawaan mereka. Itu lah dinamakan rezeki.....saya anggapnya rezeki Ramadan. Sesuatu yang tak pernah saya sangka dan jangka suatu hari SSK akan terima offer daripada Majalah SAJI, salah satu majalah masakan yang top dan jadi pilihan ramai penggemar masakan. Saya juga salah seorang pembaca setia SAJI.

Jutaan terima kasih buat SAJI kerana mempelawa Singgahsana Kitchen. Ianya satu penghargaan bagi blog SSK. Tak lupa juga terima kasih banyak-banyak pada wakil media SAJI, En.Tajul Ariffin yang telah memberi laluan menawarkan peluang keemasan ini pada SSK serta Team Majalah Saji yang terlibat dalam pembikinan. Diam tak diam sudah 20 tahun SAJI menemani para pencinta dunia masakan. Selamat Ulangtahun ke-20 SAJI.....Tahniah! Semoga Majalah SAJI berjaya mengekalkan ranking sebagai majalah paling top dan popular, terus mendapat tempat di hati pembaca dan membuka dimensi baru dalam perkongsian pelbagai menu yang mampu menambat selera dan citarasa pembaca.


Alhamdulillah.....
Inilah 10 resipi dalam SAJI Edisi Julai'15 Istimewa untuk Ramadan. Daripada 10 resipi, 8 tak pernah post lagi dalam blog. Jadi jangan ketinggalan dapatkan senaskhah SAJI JULAI 2015 di pasaran sekarang.








2 sweet comments: