Inilah salah satu kuih kegemaranku...Talam Jagung Pandan...cara pembuatannya yang tak perlu dikukus lagi...cuma dikacau dan masakkan hingga didih...tuang dalam loyang. Hasilnya kuih yang lembut, lemak berkrim dengan rasa jagung fresh yang dikisar...membuatkan ia sungguh enak untuk dinikmati...yang penting mudah disediakan dan cepat.
Assalamualaikum. Terima kasih kerana melawati Singgahsana Kitchen@HouseofSSK. Tibanya anda sebagai pengunjung, pulangnya anda sebagai tetamu. Sebarang aktiviti 'PLAGIARISM' daripada blog ini TANPA KEBENARAN adalah dilarang sama sekali. Semua kandungan adalah Hak Milik Terpelihara Singgahsana Kitchen.
All photographs and written content featured at Singgahsana Kitchen are by EiyzaHarraz@EJHarraz unless otherwise stated. If you are interested in using the photographs or any part of the contents, please contact me for PERMISSION first If you re-post a recipe, please give credit and post a link back to this site. PLEASE DO NOT COPY AND PASTE! Thank You
.... السلام عليكم Dah jadi kebiasaan, baik raya puasa mahupun raya haji....biskut tetap kena ada selain juadah-juadah yang lain. Tapi unt...
No comments:
Post a Comment